loading...
اخبار پرداخت قبوض
ارمان بازدید : 228 پنجشنبه 22 شهریور 1397 نظرات (0)

تلفن ثابت همواره یکی از ابراز های پر کابرد و ضروری در محل کار و خانه است به طوری که با ظهور تلفن های همراه و موبایل همچنان استفاده از تلفن ثابت پا برجا است. در این بخش روش های پرداخت قبض تلفن ثابت را بیان خواهیم کرد

کثر روش ها نیازمند شناسه پرداخت و شناسه قبض هستند. با استفاده از قبضینو نیازی به قبض کاغذی نخواهید داشت و قبضینو هر ماه شما را از قبض های جدید مطلع خواهد کرد. برای استعلام قبض و مشاهده جزئیات قبض تلفن ثابت، شماره تلفن خود را در فرم بالای این صفحه وارد کنید و سپس کلید استعلام قبض تلفن ثابت را انتخاب نمایید. در ادامه سایر روش های پرداخت ذکر شده است. 

قبض تلفن ثابت با  www.tci.ir 

مشترکین پرداخت قبض تلفن ثابت با مراجعه به وبسایت شرکت مخابرات ایران به آدرس www.tci.ir می‌توانند از سرویس های مشاهده قبض تلفن ثابت، استعلام و پرداخت قبض تلفن ثابت استفاده نمایند. در ا​ین روش برای پرداخت اینترنتی قبض تلفن ثابت، پس از ورود به سایت  tci.ir با انتخاب گزینه پرداخت من، تکمیل فرم اطلاعات ثبت نام، دریافت کد تایید و تکمیل ثبت نام میتوانید از بخش پرداخت اینترنتی قبض تلفن به راحتی تمامی قبض های تلفن ثابت خود را پرداخت نمایید. مشترکین ساکن تهران میتوانند برای مشاهده و استعلام قبض تلفن ثابت تهران و استفاده از سایر خدمات اینترنتی مخابراتی به سایت مخابرات تهران به آدرس http://tehran.tci.ir مراجعه نمایند. 

پرداخت قبض تلفن ثابت با تلفن

با استفاده از تلفن همراه و تلفن گوشی به را​حتی میتوانید  مبلغ صورت حساب قبض تلفن ثابت را استعلام نموده و در صورت تمایل قبض خود را پرداخت نمایید. روش های پرداخت قبض تلفن ثابت با تلفن به شرح ذیل می باشد:  
پرداخت قبوض تلفن با ۱۸۱۸ : مشترکین محترم تلفن ثابت میتوانند با شماره گیری ۱۸۱۸ (‌از تلفن ثابت یا تلفن همراه) و قبض خود را پرداخت نمایند. از دیگر امکانات سامانه پرداخت غیر حضوری شرکت مخابرات (۱۸۱۸)‌ دریافت قبض میان دوره تلفن ثابت است.مشترکان تلفن ثابت می توانند با شماره 1818 تماس گرفته و ریز مکالمات خ​ود را به همراه آخرین دوره صورتحساب دریافت و از طریق همین سامانه اقدام به پرداخت قبوض خود کنند. در صورتی که پرداخت قبوض تلفن‌های ثابت، آخر ماه و زمان اوج استفاده از این سامانه باشد، اعلام وصول‌ها به طول می‌انجامد اما در حالت عادی حداکثر ظرف مدت یک ساعت، اعلام وصول انجام می گردد و بدهی کابر تسویه می شود. دریافت قبض تلفن ثابت  مشترکان تمامی بانک‌های عضو شتاب با دارا بودن رمز دوم کارت خود می‌توانند به پرداخت غیر حضوری قبض با ۱۸۱۸ اقدام کنند. اگر پس از پرداخت توسط سمانه ۱۸۱۸  اتصال تلفن انجام نگیرد، مشترکین میتوانند با مراجعه به سایت مخابرات و درج ۴ رقم اول تلفن ثابت خود به​ شماره تماس مرکز پاسخگویی که به منطقه آن ها مربوط است، دسترسی و از کارشناسان مربوطه پیگیری نمایند.  
پرداخت قبوض با سامانه ۲۰۰ : شرکت مخابرات استان تهران برای راحتی شهروندان تهرانی سامانه ۲۰۰ را طراحی کرده است. مشترکین با شماره گیری ۲۰۰ و درج شناسه قبص و شناسه پرداخت میتوانند تمام قبوض خود را ( قبض تلفن همراه اول، قبض گاز، قبض تلفن، پرداخت قبض مالیات و قبض جریمه) را پرداخت نمایند. از برنامه‌های آینده این سامانه، فروش شارژهای اعتباری تلفن همراه و کدهای دستوری ( امکان دسترسی از طریق USSD) است.

مشاهده قبض تلفن  با اس ام اس( سامانه پیامکی)

برای دریافت خلاصه صورتحساب دوره، مشترکین میتوانند با ارسال شماره ۸ رقتی تلفن ثابت خود بدون کد به شماره ۳۰۰۰۷۱۳ خلاصه صورتحساب دوره ای خود را مشاهده نمایند. استفاده از این سرویس پیامکی رایگان است.

در این مطلب از وبلاگ  پرداخت قبضینو میخواهیم شما را با این تلفن های مبتنی بر IP آشنا کنیم. در ادمه با ما همراه باشید. برقراری ارتباط از آغاز حیات بشر یکی از مهم ترین نیازهای او بوده است. انسان برای پاسخ به این نیاز از راه های ارتباطی متفاوتی استفاده کرده است. یکی از این راه های ارتباطی تلفن ها هستند. تلفن را بدون شک می توان یکی از مهم ترین اختراعات بشر دانست. اختراعی که زندگی همه را تغییر داده و تا امروز پیشرفت های بسیاری را با خود به همراه داشته است. یکی از این پیشرفت ها، تلفن های مبتنی بر IP می باشند. VOIP نام دیگر این تلفن هاست. اینترنت را می توان مهم ترین بخش این تلفن ها دانست. VOIP ها در واقع تلاشی برای استاندارد سازی تلفن های مبتنی بر IP هستند و تماس های اینترنتی به راهی برای ایجاد ارتباط بین تلفن ها، رایانه و اینترنت تبدیل شده است. با استفاده از تلفن های VOIP میتوانید مبلغ قبض تلفن ثابت قبضینو 

تلفن های مبتنی بر IP یا VOIP

VOIP یا تلفن های مبتنی بر IP

این تلفن ها از تکنولوژی تحت IP مثل اینترنت برای انتقال و برقراری تماس استفاده می کنند. VOIP مخفف Voice Over Internet Protocol به معنای انتقال صدا از طریق شبکه اینترنت می باشد. تلفن های مبتنی بر IP یا Internet Protocol telephony یک اصطلاح کلی برای فناوری هایی است که از اتصالات packet ها یا بسته های اینترنتی برای برقراری تماس یا تبادل فکس و ... استفاده می کنند. قبل از استفاده از این تلفن ها، اطلاعات از طریق تلفن های مبتنی بر مدار سوییچ عمومی شبکه تلفن یا PSTN  منتقل می شدند. با برقراری تماس ها از طریق اینترنت دیگر نیازی به پرداخت اینترنتی قبض تلفن ثابت برای تماس ها نبود. برخلاف PSTN ها یا شبکه های قدیمی تلفن، دولت ها نمی توانند تماس های اینترنتی یا مبتنی بر IP را کنترل کنند.

تلفن های مبتنی بر IP ظاهری شبیه به تلفن های معمولی دارند. شبکه های عمومی تلفن ها نیز می توانند توسط مبدل های آنالوگ به شبکه های مبتنی بر IP تبدیل شوند. بسیاری از امکانات یا نرم افزار های مربوط به این تلفن ها توسط تلفن های آنالوگ پشتیبانی نمی شوند. در VOIP ها می توان به جای شماره تلفن از ID افراد استفاده کرد. این ID ها شبیه به آدرس ایمیل هستند. این نام ها را راحت تر می توان بین چند حساب به اشتراک گذاشت. به طور کلی تلفن های مبتنی بر IP سرویس های کامپیوتری مانند Skype را نیز را پشتیبانی می کنند. 

یکی از مشکلات اصلی این برقراری تماس از طریق این تلفن ها، تاخیر در انتقال صداست. سیستم عامل اصلی با استفاده از اپلیکیشن های کیفیت سرویس یا استفاده از نسل پنجم ارتباطات سعی در بهبود این مشکل دارد.

تلفن های نرم افزاری

علاوه بر تلفن های سخت افزاری که از VOIP ها پشتیبانی می کنند، تلفن های نرم افزاری نیز وجود دارند. سافت فون ها یا تلفن های نرم افزاری امکان برقراری تماس از طریق اینترنت را فراهم می کنند. این تلفن ها تفاوت چندانی با تلفن های معمولی ندارند و ظاهر آن ها شبیه تلفن ها طراحی شده است. 

یکی از معروف ترین سافت فون ها، Zioper است. این نرم افزار از VOIP پشتیبانی می کند و می تواند از آن برای برقراری تماس استفاده کند. Zioper روی ویندوز، اندروید و آیفون قابل پشتیبانی است.

تلفن های نرم افزاری مبتنی بر IP

تلفن های سخت افزاری

  • ظاهر این تلفن های مبتنی بر IP شبیه به تلفن های معمولی یا حتی موبایل هاست. امکانات این تلفن ها شامل:
  • اسپیکر و میکروفون
  • صفحه کلید دکمه ای یا لمسی برای وارد کردن شماره تلفن یا نام ها
  • صفحه نمایش
  • پردازشگر ماکرو عمومی برای پردازش پیام های بخش نرم افزاری این تلفن ها 
  • یک موتور صوتی یا پردازنده سیگنال دیجیتال برای پردازش پیام های ارسال شده یا دریافت شده
  • مبدل های AD ( تبدیل آنالوگ به دیجیتال ) یا DA ( تبدیل دیجیتال به آنالوگ ) برای تبدیل داده های آنالوگ به داده های دیجیتالی و بر عکس
  • اترنت ( Ethernet ) یا شبکه های بی سیم برای ارسال یا دریافت پیام های روی شبکه
  • باتری
  • بعضی از تلفن های VOIP شامل ورودی Rj-11 برای اتصال به PSTN می باشند
  • نمایش ID تماس گیرنده
  • تماس های کنفرانسی ( ارتباط چند تماس به صورت همزمان ) 
  • امکان توقف یک تماس و برقراری تماس جدید 
  • انتقال تماس و نگهداشتن تماس
  • امکان حذف تماس و رد تماس
  • پشتیبانی از چند سرور IP 
  • ارتباطات امن و رمز گذاری شده

تلفن های سخت افزاری مبتنی بر IP

مشکلات تکنولوژی VOIP 

_ این تلفن ها نیازمند دسترسی به اینترنت برای برقرای تماس های خارج از شبکه محلی می باشند.

_ تلفن های VOIP نیاز به برق دارند، اما تلفن های معمولی از مبدل های تلفن استفاده می کنند. البته این مشکل با وصل کردن یک UPS (منبع تغذیه بدون وقفه) قابل حل می باشد.

_ شبکه های IP به ویژه در مناطق مسکونی به دلیل حجم بالای ترافیک کند می شوند. این موضوع می تواند کیفیت صدا را کاهش دهد و یا حتی موجب قطع تماس شود.

_ تلفن های مبتنی بر IP مثل همه شبکه های دیگر در خطر هک شدن قرار دارند به خصوص اگر آدرس IP شبکه عمومی باشد. این موضوع با استفاده از دستگاه های بی سیم با پروتکل 8.2.11 تبدیل به یک مشکل اساسی می شود.

_ این تلفن ها با تاخیر روی شبکه IP روبرو هستند. استفاده از اینترنت های ماهواره ای یا هر ارتباط اینترنتی دیگری که تاخیر بالایی دارد موجب ایجاد اشکال در شبکه می شود و تاخیر ها را افزایش می دهد. 

_ Skype و Google Voice روی ارتقا کیفیت تماس ها تمرکز کرده اند تا تعداد کاربران خود را افزایش دهند. نمی توان دقیقا گفت که کدام یک بهتر عمل کرده اند چرا که موقعیت این دو دائما در حال تغییر است. بین VOIP ها و PSTN ها نیز برتری دائما در حال جابجایی است. در دنیای رقابت کوچک ترین خطایی می تواند جایگاه کسب شده را به خطر بیندازد.

_ پیشرفت های تکنولوژی این امکان را فراهم کرده است تا کاربران از طریق اینترنت با یکدیگر تماس برقرار کنند و دیگر نیازی به پرداخت هزینه مخابرات نباشد. البته تماس های اینترنتی هنوز آنچنان رایج نشده اند. مشکل اساسی آن ها، تاخیر در انتقال صداست که تلفن های قدیمی این مشکل را ندارند.

_ بعضی از تماس های اینترنتی به جای شماره تلفن از طرق نام افراد برقرار می شوند. این نام می تواند یک ID شبیه به آدرس ایمیل باشد. اغلب تلفن های استاندارد فقط قابلیت شماره گیری دارند. البته این مشکل با استفاده از SIP Broker یا e164.arpa قابل حل می باشد. با این راهکار نامگذاری ها به اعداد تبدیل می شوند.

مشکلات تکنولوژی VOIP

چرا از VOIP ها استفاده نمی شود؟

این موضوع ناشی از اتحاد اینترنت و شبکه VIOP است. جابجایی داده های صوتي باید به سرعت و بدون تاخیر انجام شوند و اين موضوع با ساختار اينترنت هماهنگی ندارد. اینترنت نیاز به مسيريابي بسته هاي اطلاعاتي دارد.  این مسئله مي تواند باعث بروز مسائل خاصي مثل تاخیر در انتقال یا دریافت صدا شود . بنابراين باید با استفاده از تغييرات لازم و به كارگيري فن آوري هاي جدید، زمينه استفاده بیشتر و بهتر از فن آوري VoIP را فراهم کرد.

تامین امنیت VOIP ها

به روز رسانی نرم افزارها: اگر شرکت نرم افزاری که از آن استفاده می کنید آپدیت جدیدی برای تلفن شما ارائه داده است حتما آن را به روز رسانی کنید. با به روز رسانی نرم افزارهاي موجود ، پيشگيري های لازم در رابطه با برخي حملات به شبکه با تمرکز روی نقاط آسيب پذير انجام خواهد شد.

استفاده و به روز رسانی نرم افزارهاي آنتي ويروس: برنامه هاي آنتی ويروس قادر به تشخيص ویروس ها و محفاظت از كامپيوتر شما در برابر آن ها می باشند. با توجه به اين که هکر ها به صورت مستمر اقدام به نوشتن ويروس هاي جديد مي کنند، بنابراین همیشه آنتی ویروس های خود را به روز کنید.

استفاده از تنظیمات امنيتي: برخي از ارائه دهندگان VoIP ، امکان رمزنگاري اطلاعات را نيز در اختيار مشتريان خود قرار مي دهند . اگر نگران به خطر افتادن حريم شخصی خود هستید، تلفن ثابت قبضینو  مي توانید از اين امکان و ساير تنظیمات موجود برای بالا بردن سطح امنیت شبکه استفاده کنید.

نصب و يا فعال کردن يک فايروال: فايروال ها ( Fire Wall ) با بررسي بسته هاي اطلاعاتي سطح امنیتی مناسبی را تامین می کنند و بعضی کدهای مخرب که ممکن است وارد سیستم شما شوند را فیلتر می کنند. برخي از سيستم عامل ها به همراه يك فايروال ارائه مي گردند. حتما از فعال بودن آن ها مطمئن شوید.

بررسي تنظيمات امنيتي: کامپيوتر، تجهيزات و نرم افزارهاي ارائه شده برای استفاده از VoIP ،‌ امكانات متفاوتي را در اختيار شما قرار مي دهند . فعال کردن بعضی گزينه ها می تواند آسيب پذيري شما را در مقابل حملات افزايش دهد . بنابراين حتما گزينه هاي غيرضروري را غيرفعال کنید. پيشنهاد مي کنیم تنظيمات امنيتي را به دقت بررسي کنید و صرفا گزينه هایي را انتخاب کنید كه علاوه بر تامين اهداف و رفع نیاز های شما، امنیت شما را نیز به خطر نیندازند.

استفاده از اپلکیشن های پرداخت قبض

اپلیکیشن های  پرداخت موبایلی  که در نسخه های مختلف IOS و اندوریدی و ویندوزی ارایه می شوند، امکان پرداخت آسان  را فراهم کرده اند.  
برای پرداخت آنلاین قبض میتوانید از این اپلیکیش های استفاده کنید. از جمله نرم افزاز های پرداخت معروف می توان به اپلیکیشن آپ، سکه و نرم افزار پرداخت قبضینو اشاره کرد. در دسترس بودن و پرداخت آسان قبض، انتقال وجه و پیگیری قبوض پرداخت شده و کارت به کارت از مزایای این نرم افزار ها است.  تلفن ثابت دستگاهی است که همه ما در خانه یا محل کارمان از آن استفاده می کنیم. ما نحوه کار با آن ها را می دانیم و سعی می کنیم بهترین نوع آن ها را خریداری کنیم تا بدون مشکل و سال های طولانی از آن ها استفاد کنیم. اما تعداد کمی از ما تاریخ آن ها را می دانیم یا درباره انواع سیستم های تلفنی مورد استفاده در محل کارمان اطلاعات داریم. در این پست از وبلاگ پرداخت قبضینو میخواهیم شما را با تاریخ تلفن، زمان ورود آن به ایران، انواع سیستم های تلفنی سازمانی ، دام های تلفنی و پرداخت قبض تلفن ثابت قبضینو و یکی از مطرح ترین شرکت های تولید تلفن مطلبی به شما ارائه کنیم. با ما همراه باشید.

 تاریخچه تلفن ثابت

قبل از تلفن ثابت از تلگراف به عنوان وسیله ارتباطی استفاده می شد. در تاریخ 1774 تلگراف توسط مخترع ایتالیای اختراخ شد. تلگراف اوایل برای هر حرف الفبا یک سیم داشت. آما به پیشرفت علم ارتباط تلگراف تک سیمی نیز ساخته شد . با پیشرفت های ایجاد شده مورس اولین دستگاه بین قاره ای را درست کرد.(بین انگلیس و آمریکای شمالی -سال 1866).پیدایش تلفن ثابت انقلابی را در حوزه ارتباط ها ایجاد کرد. 

1876: الکساندر گراهام بل تلفن را اختراع کرد و این اختراع به نام او ثبت شد. اما در حقیقت فرد دیگری به نام الیشا گری نیز دستگاهی مانند تلفن را اختراع کرده بود اما گراهام موفق شد اختراع خود را چند ساعت زودتر از او به ثبت برساند و نامش به عنوان مخترع یکی از مهم ترین دستگاه های تاریخ بشر ماندگار شد. پیش از تلفن الکساندر  تلفن سيمياوی ادیسون، تلفن بلوري نيکولسون  و تلفن نيمه هادي باکند اشاتور  و تلفن حرارتي رالک  و جونون اختراع شده بود، ولي هيچ کدام به اندازه دستاورد الکساندر گراهامبل صنعت ارتباط را متحول نساخت. درسال 1880 ازترکيب فرستنده کربني و گوشي الکساندر گراهام بل، تلفن های جدید امروزی درست شد.

تلفن ثابت قدیمی الکساندر گراهام بل

1877: اولین سیم کشی طولانی تلفن انجام شد. این سیم کشی فقط 3 مایل را شامل می شد. آمریکا اولین کشور ارائه دهنده خدمت تلفن ثابت بود.

1878: تغییری بزرگ ایجاد شد. از این سال تماس ها مستقیما بین مشترکین صورت می گرفت و دیگر مرکز تلفن واسطه تماس ها نبود.

1888: اولین سیستم خودکار شماره گیری توسط کارگزار شهر کانزاس، توسعه یافت. او بر این باور بود که اپراتور ها با شماره گیری های اشتباه مشتری های بالقوه را از بین می برند. این سیستم راهی برای خلاص شدن از اپراتور ها بود.

1904: تلفن فرانسوی توسط کمپانی Bell توسعه یافت. این تلفن گیرنده و فرستنده را در یک گوشی با هم داشت. 

1921: با استفاده از مدارهای فانتومی، امکان تغییر لحظه ای مدارها فراهم شد. این فناوری امکان را فراهم کرد تا 3 گفتگوی تلفنی همزمان صورت گیرد.

1927: اولین سرویس تماس از راه دور از نیویورک تا لندن فراهم شد. این سیگنال ها توسط امواج رادیویی ارسال می شدند.

1946: اولین تلفن های همراه مورد استفاده قرار گرفتند. از این پس دستگاه های متحرک به وسیله امواج رادیویی می توانستند با یکدیگر تماس برقرار کنند.

1962: اولین ماهواره بین المللی ارتباطی جهان، به نام Telstar راه اندازی شد.

1980: گسترش کابل های فیبر نوری در این دهه باعث شد تا حجم بیشتری از تماس ها در مقایسه با ماهواره ها یا ریزموج ها جابجا شوند.

1990 تا کنون: پیشرفت های بزرگ در فناوری میکروالکترونیک ها موجب شد تا تلفن های همراه به شکل غیر قابل تصوری توسعه یابند. تلفن های همراه فرستنده های مرکزی مخصوص به خود را دارند که این امکان را فراهم می کند تا تماس ها به صورت یکپارچه مخابره شوند.

تلفن قدیمی و اولین تلفن در ایران

ورود تلفن به ایران

11 تا 12 سال پس از اختراع تلفن، این دستگاه وارد ایران شد. ناصر الدین شاه قاجار در خاطرات خود به تلفنی اشاره می کند که سوغات سفیر ایران در عثمانی بود و از آن برای تماس از شمس العماره تا باغ سپه سالار استفاده می شد و ظاهرا نخستین تلفن ایران بود. بنابراین تلفن در عصر ناصری به راه افتاد و در دوران مظفرالدین شاه گسترش یافت. 

در سال 1319 نخستین امتیاز تلفن در تبریز به مدت 50 سال به شرکتی واگذار شد تا به راه اندازی تلفن به شعاع 24 کیلومتر اقدام کند.

انواع سیستم های تلفن در سازمان ها

سیستم های تلفنی سازمانی و تاریخچه انواع تلفن

در کل 3 نوع سیستم تلفن داریم:  KSU , PBX , VOIP  . حالا با هم نگاهی به تفاوت و مزیت های این سیستم ها بیندازیم. 

1 ) KSU : اولین سیستم تلفن سازمانی، واحد سیستم کلیدی یا Key System Unit است که به اختصار KSU نامیده می شود. این سیستم فقط برای کسب و کار های کوچک با کمتر از 40 اپراتور تلفن مناسب است چرا که خطوط تلفن محدودی را می توان در این سیستم جا داد. کار کردن با این سیستم به سادگی استفاده از تلفن های خانگی است. این سیستم همه ی ویژگی های مورد نیاز یک کسب وکار  را دارد، اما قابلیت جابه جایی و انتقال را ندارد .از یک دستگاه تغییر یا سوییچ مرکزی استفاده میکند که به صورت دستی باید خطوط تلفن تغییر داده شوند.

نوع دیگر این سیستم KSU-Less نامیده می شود. این سیستم علاوه بر همه ی ویژگی های اصلی KSU، قابلیت جایجایی و انعطاف نیز دارد. از یک سیستم مرکزی استفاده نمیکند در واقع بی سیم یا Wire Less محسوب می شود. 

KSU-Less یک سری محدودیت های جدی دارد. فقط 10 تلفن می توانند در این سیستم وجود داشته باشند. تجهیزات این سیستم در بازار موجود نیست و باید از مرکز ارئه دهنده خدمات تلفنی خریداری کنید. سیستم KSU-Less برای یک کسب و کار خیلی کوچک مناسب است که قصد گسترش نداشته باشند و برای کسب و کار های در حال توسعه اصلا گزینه مناسبی نیست.

2 ) PBX : مدل دیگر سیستم های تلفنی، PBX یا Private Branch exchange است. این سیستم از KSU و KSU-Less پیشرفته تر است. از یک دستگاه سوییچ یا تغییر قابل برنامه ریزی استفاده می کند. این دستگاه می تواند به صورت خودکار تماس ها را جابجا کند. PBX برای شرکت هایی با بیشتر از 40 اپراتور تلفن نیز مناسب است.

مزیت دیگر PBX استفاده از منبع تغذیه بدون وقفه است. در واقع با استفاده از انرژی ذخیره شده در باتری، برق مورد نیاز تجهیزات مصرف کننده را فراهم می کند. بنابراین قطعی برق دیگر مشکلی برای کار ایجاد نمی کند.

مدل توسعه یافته این سیستم hosted PBX نامیده می شود. تفاوت این سیستم با نوع معمولی آن در این است که دیگر دستگاه سوییچ در شرکت نصب نمی شود و از طرف مرکز تلفن پشتیبانی می شود. برترین مزیت این سیستم در این است که دیگر نیازی به هزینه نصب و نگهداری آن در شرکت نیست.

3 ) VIOP : آخرین و برترین نوآوری در سیستم های تلفنی سازمانی VOIP یا Voice Over Internet Protocol است. با استفاده از این سیستم اپراتور تلفن و مشتری حتی اگز در دو کشور متفاوت باشند، به سادگی می توانند با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. برای کار با این سیستم حتما نیاز به کامپیوتر و اینترنت دارید. با وجود اینکه این سیستم بسیار گران قیمت است اما تعداد بسیار زیادی از کارمندان می توانند از آن استفاده کنند. مزیت اصلی آن در این است که همه دسترسی ها با کامپیوتر صورت می گیرد. 

این سیستم نیز می تواند توسط مرکز ارائه دهنده خدمات تلفنی پشتیبانی شود، بنابراین هزینه ها کاهش می یابند.

شرکت پاناسونیک

 تاریخچه تلفن و تلفن های پاناسونیک

بسیاری از ما نام پاناسونیک را بارها شنیده ایم و به خوبی می دانیم محصولات این شرکت در شمار بهترین های بازار قرار می گیرند. حالا با هم نگاهی کوتاه به این شرکت و مزایای تلفن آن می اندازیم.

پاناسونیک در سال 1918 توسط ماتسوشیا تاسیس شد و طی سال های متمادی فعالیت در صنایع الکترونیک و مخابرات، امروزه در ردیف بزرگ ترین شرکت های این صنعت قرار گرفته است. نمایشگر های پلاسما، دوربین های دیجیتال، دوربین های مدار بسته، انواع لوازم خانگی الکترونیکی، کنسول های بازی، انواع باتری، DVD Player ، تجهیزات صوتی، تجهیزات بهذاشتی و درمانی، لوازم اداری، کامپیوتر های شخصی و لب تاپ و .. همگی از محصولات شرکت پاناسونیک هستند.

چرا تلفن های پاناسونیک تا این حد محبوب هستنند؟

پاناسونیک اولین فروشنده تلفن های بی سیم در جهان است و در کشور ما نیز محبوبیت زیادی دارد. مطمئنا این اعتماد و محبوبیت بی دلیل نیست.

  • LCD بزرگ
  • راه اندازی اولیه ساده
  • سالم مادن گوشی با افتادن از ارتفاع 1/5 متر
  • شماره گیر ضد آب
  • کارکرد مناسب از دمای 5 درجه سانتی گراد تا 45 درجه
  • تمیز شدن اتوماتیک محل شارژ
  • عدم استفاده از سرب و دیگر مواد شیمیایی مضر در ساخت گوشی
  • طراحی ارگونومیک برای نگه داشتن گوشی با دست یا با استفاده از چانه

مسابقات تلویزیونی، دام مشترکان تلفن ثابت

تلفن ثابت گاهی تبدیل به زمینه ای برای کلاهبرداری سود جویان می شود و شما متوجه این موضوع نمی شوید. دقایق طولانی پشت خط یک برنامه تلویزیونی معطل می مانید تا در مسابقه‌ای شرکت کنید و برنده یک جایزه چند‌میلیون تومانی شوید. زنگ انتظار خسته‌کننده و تمام نشدنی، پیام‌های ضبط شده‌ای که با طولانی شدن تماس‌تان بارها تکرار می‌شود. درنهایت می‌شنوید که به دلیل حجم بالای تماس‌ها، موفق به برقراری ارتباط نشده‌اید. یک تشکر خشک و خالی و تشویق به این‌که دوباره تماس بگیرید. دوباره و چندباره تماس می‌گیرید وهربار با حیله جدیدی به تماس دوباره ترغیب می شوید. مثلا این‌که مسابقه چند مرحله‌ای است، هرچه بیشتر تماس بگیرید امتیازتان بیشتر می‌شود و شانس برنده شدن‌تان بالاتر می‌رود.

 دقایق زیادی معطل شده‌اید تا بتوانید در یک مرحله از مسابقه شرکت کنید. این زمان طولانی توسط مخابرات محاسبه شده است. حالا نه تنها برنده جازه نشده اید بلکه باید مبلغ باور نکردنی را نیز برای قبض تلفنتان بپردازید.

این موضوع ظاهرا کلاهبرداری به نظر نمی رسد. اشغال بودن خطوط و انتظار زیاد به دلیل حجم بالای تماس ها با یک برنامه تلویزیونی کاملا طبیعی به نظر می‌رسد و از سوی دیگر محبوبیت این برنامه یا مجری آن موجب شده است تا شما اعتماد کنید و اما باید بدانید که شما درگیر یک سواستفاده و دام شده اید و در پرداخت قبض تلفن ثابت خود متوجه خواهید شد که هزینه زیادی را  برای این مکالمه پرداخت کرده اید.
مسابقات صداوسیما یکی از بزرگترین دام‌های تلفنی است. شاید کمتر شرکت کننده‌ای بداند که رسیدن به آن جوایز به این سادگی‌ها هم نیست که مجری‌های تلویزیونی دائما به شما تلقین می‌کنند. پاسخ به چند پرسش آسان با جواب‌های بدیهی و درنهایت قرعه‌کشی تمام آن چیزی است که شما در تلویزیون می بینید اما مسلما هیچ تهیه‌کننده‌ای حاضر نمی‌شود که به شما بگوید از هر تماس‌تان چقدر به جیب‌ می زند.

واقعیت این است که میزان معلومات و ارتباط مخاطب با آن برنامه تلویزیونی کمترین اهمیتی ندارد. شما تنها یک ابزار هستید تا به واسطه تماس تلفنی، جیب تهیه کننده را پر کنید. هر تماس و وقت‌کشی بیشتر از شما به معنای درآمد بیشتر برای عوامل برنامه است و درنهایت معلوم نیست که برندگان اعلام شده تا چه اندازه واقعی باشند.Types VoIP phones can be simple software-based softphones or purpose-built hardware devices that appear much like an ordinary telephone or a cordless phone. Traditional PSTN phones are used as VoIP phones with analog telephone adapters (ATA). A VoIP phone or application may have many features an analog phone doesn't support, such as e-mail-like IDs for contacts that may be easier to remember than names or phone numbers, or easy sharing of contact lists among multiple accounts. Generally the features of VoIP phones follow those of Skype and other PC-based phone services, which have richer feature sets but (because they rely on mainstream operating systems' IP support) latency-related audio problems. A competing view is that as mainstream operating systems become better at voice applications with appropriate Quality of Service (QoS) guarantees and 5G handoff (IEEE 802.21 etc.) becomes available from outdoor wireless carriers, netbooks and smartphones will simply become the dominant interfaces. iPhone, Android and the QNX OS used in 2012-and-later BlackBerry phones are generally capable of VoIP performance even on small battery-charged devices. They also typically support the USB but not Ethernet or Power over Ethernet interfaces, at least as of late 2011. According to this view, the smartphone becomes the dominant VoIP phone because it works both indoors and outdoors and shifts base stations/protocols easily to trade off access costs and call clarity and other factors personal to the user, and the PoE/USB VoIP phone is thus the transitional device. Components and software A VoIP telephone consist of the hardware and software components. The software requires standard networking components such as a TCP/IP network stack, client implementation for DHCP, and the Domain Name System (DNS). In addition, a VoIP signalling protocol stack, such as for the Session Initiation Protocol (SIP), H.323, Skinny Call Control Protocol (Cisco), and Skype, is needed. For media streams, the Real-time Transport Protocol (RTP) is used in most VoIP systems. For voice and media encoding, a variety of coders are available, such as for audio: G.711, GSM, iLBC, Speex, G.729, G.722, G.722.2 (AMR-WB), other audio codecs, and for video H.263, H.263+, H.264. User interface software controls the operation of the hardware components, and may respond to user actions with messages to a display screen. STUN client To enable the VoIP communications, the SIP/RTP packets should be utilised and STUN client would be the key component for VoIP communications with management of the SIP/RTP packets. A Session Traversal Utilities for NAT (STUN) client is used on some SIP-based VoIP phones as firewalls on network interface sometimes block SIP/RTP packets. Some special mechanism is required in this case to enable routing of SIP packets from one network to other. STUN is used in some of the sip phones to enable the SIP/RTP packets to cross boundaries of two different IP networks. A packet becomes unroutable between two sip elements if one of the networks uses private IP address range and other is in public IP address range. Stun is a mechanism to enable this border traversal. There are alternate mechanisms for traversal of NAT, STUN is just one of them. STUN or any other NAT traversal mechanism is not required when the two SIP phones connecting are routable from each other and no firewall exists in between. DHCP client DHCP client software simplifies connection of a device to an IP network. The software automatically configures the network and VoIP service parameters. Hardware Yealink T27G VoIP Telephone Avaya IP phone The overall hardware may look like a telephone or mobile phone. A VoIP phone has the following hardware components Speakerphone and a microphone Keypad or touchpad to enter phone number and text (not used for ATAs) Display hardware to feedback user input and show caller-id/messages (not used for ATAs) General-purpose macro processor (GPP) to process application messages A voice engine or a digital signal processor (DSP) to process RTP messages. Some IC manufacturers provides GPP and DSP in single chip AD and DA converters: To convert voice to digital data and vice versa Ethernet or wireless network hardware to send and receive messages on data network Power source - a battery or DC/AC source; some VoIP phones receive electricity from Power over Ethernet Some VoIP phones include an RJ-11 port to connect the phone to the PSTN Other devices There are several Wi-Fi enabled mobile phones and PDAs that have pre-installed SIP client software, or are capable of running IP telephony clients, including most smartphones. Analog telephone adapters provide an interface for traditional analog telephones to a voice-over-IP network. They connect to the Internet or local area network using an Ethernet port and have jacks that provide a standard RJ11interface for an analog local loop. Another type of gateway device acts as a simple GSM base station and regular mobile phones can connect to this and make VoIP calls. While a license is required to run one of these in most countries these can be useful on ships or remote areas where a low-powered gateway transmitting on unused frequencies is likely to go unnoticed. Some VoIP phones also support PSTN phone lines directly. Common functionality and features Caller ID display Call transfer and call hold Dialing using name/ID (differs from speed dial in that no number is stored on the client) Locally stored and network-based directories Conference calling and multiparty calls Call park Call blocking feature. Support for multiple VoIP accounts – the phone may register with more than one VoIP server/provider. Accounts are usually set and memorized on the phone itself. A more sophisticated feature is dynamic download of account settings, also known as "extension mobility". This feature allows settings stored on a server to be downloaded to the phone, based on user login. The user logs into the phone and that phone becomes the user's extension. This feature requires both a client (phone) and a server, usually in the context of unif[3]ied communications systems. Secure encrypted communications Technology problems Requires Internet access to make calls outside the local area network (LAN) unless a compatible localprivate branch exchange (PBX) is available to handle calls to and from outside lines. VoIP phones and the routers depend on mains electricity for power, unlike PSTN phones, which are supplied with power from the telephone exchange. However, this can be mitigated by installing a UPS. The Power over Ethernet interface simplifies this immensely since power can be "injected" at any connector (especially in passive mode where all devices are drawing the same voltage) or at the router. This is a major reason the dominant call center and PBX VoIP systems rely on PoE exclusively, but UPS and PoE are only helpful if the upstream Internet provider also has reliable backup power. IP networks, particularly residential Internet connections are easily congested. This can cause poorer voice quality or the call to be dropped completely. VoIP phones, like other network devices can be subjected to denial-of-service attacks as well as other attacks especially if the device is given a public IP address.[3] This is especially significant as a problem with wireless devices using 802.11 protocols. Due to the latency induced by protocol overhead and other factors they do not work as well on satellite Internet, analog cell ("edge" networks) and other high-latency Internet connections. Extremely latency sensitive applications (music, remote device control) as of 2012 simply cannot exploit VoIP protocols. Proprietary vendors such as Skype and Google Voice focus on improving call quality between their own users to grow their user base[citation needed], which to some degree competes and conflicts with the goal of better connections from Skype to Google Voice, or from either to the existing PSTN and cellular networks. The best codecs tend to be proprietary and not licensed to competitors, retarding the growth of the industry and causing incompatibility. Various schemes exist to allow one Internet telephony user to talk to another entirely via Internet and without incurring the cost of a PSTN call. Some are based on SIP addresses, some on proprietary protocol such as webcam or Internet chat applications. While it's not uncommon for two clients of the same voice over IP provider to talk to each other online for free, the various Internet telephony applications often do not talk directly to each other - requiring calls be gated to PSTN and back at full toll rates. Some Internet-to-Internet calling schemes use non-numeric names for users, gateway or provider names. Any character which is valid in an e-mail address could be used in a SIP address, for instance, but a VoIP phone with a standard telephone keypad can only dial numbers. Various workarounds (such as e164.arpa or SIP Broker-like directories) exist to associate names to numbers.

نحوه تقسیم درآمد حاصل از تماس با خطوط هوشمند بر اساس یک قرارداد بین مخابرات و صاحب خط است اما معمولا 80 درصد درآمد به دست آمده از این خطوط به جیب صاحب خط می‌رود و مخابرات تنها سهم 20 درصدی دارد.

. لازم به ذکر است یکی ا ز راه پرداخت قبض تلفن ثابت بدون شناسه، استفاه از سامانه پرداخت قبضینو می باشد. اکثر روش ها نیازمند شناسه پرداخت و شناسه قبض هستند. با استفاده از قبضینو نیازی به قبض کاغذی نخواهید داشت و قبضینو هر ماه شما را از قبض های جدید مطلع خواهد کرد. برای استعلام قبض و مشاهده جزئیات قبض تلفن ثابت، شماره تلفن خود را در فرم بالای این صفحه وارد کنید و سپس کلید استعلام قبض تلفن ثابت را انتخاب نمایید. در ادامه سایر روش های پرداخت ذکر شده است. 

قبض تلفن ثابت با  www.tci.ir 

مشترکین پرداخت قبض تلفن ثابت با مراجعه به وبسایت شرکت مخابرات ایران به آدرس www.tci.ir می‌توانند از سرویس های مشاهده قبض تلفن ثابت، استعلام و پرداخت قبض تلفن ثابت استفاده نمایند. در ا​ین روش برای پرداخت اینترنتی قبض تلفن ثابت، پس از ورود به سایت  tci.ir با انتخاب گزینه پرداخت من، تکمیل فرم اطلاعات ثبت نام، دریافت کد تایید و تکمیل ثبت نام میتوانید از بخش پرداخت اینترنتی قبض تلفن به راحتی تمامی قبض های تلفن ثابت خود را پرداخت نمایید. مشترکین ساکن تهران میتوانند برای مشاهده و استعلام قبض تلفن ثابت تهران و استفاده از سایر خدمات اینترنتی مخابراتی به سایت مخابرات تهران به آدرس http://tehran.tci.ir مراجعه نمایند. 

پرداخت قبض تلفن ثابت با تلفن

با استفاده از تلفن همراه و تلفن گوشی به را​حتی میتوانید  مبلغ صورت حساب قبض تلفن ثابت را استعلام نموده و در صورت تمایل قبض خود را پرداخت نمایید. روش های پرداخت قبض تلفن ثابت با تلفن به شرح ذیل می باشد:  
پرداخت قبوض تلفن با ۱۸۱۸ : مشترکین محترم تلفن ثابت میتوانند با شماره گیری ۱۸۱۸ (‌از تلفن ثابت یا تلفن همراه) و قبض خود را پرداخت نمایند. از دیگر امکانات سامانه پرداخت غیر حضوری شرکت مخابرات (۱۸۱۸)‌ دریافت قبض میان دوره تلفن ثابت است.مشترکان تلفن ثابت می توانند با شماره 1818 تماس گرفته و ریز مکالمات خ​ود را به همراه آخرین دوره صورتحساب دریافت و از طریق همین سامانه اقدام به پرداخت قبوض خود کنند. در صورتی که پرداخت قبوض تلفن‌های ثابت، آخر ماه و زمان اوج استفاده از این سامانه باشد، اعلام وصول‌ها به طول می‌انجامد اما در حالت عادی حداکثر ظرف مدت یک ساعت، اعلام وصول انجام می گردد و بدهی کابر تسویه می شود. دریافت قبض تلفن ثابت  مشترکان تمامی بانک‌های عضو شتاب با دارا بودن رمز دوم کارت خود می‌توانند به پرداخت غیر حضوری قبض با ۱۸۱۸ اقدام کنند. اگر پس از پرداخت توسط سمانه ۱۸۱۸  اتصال تلفن انجام نگیرد، مشترکین میتوانند با مراجعه به سایت مخابرات و درج ۴ رقم اول تلفن ثابت خود به​ شماره تماس مرکز پاسخگویی که به منطقه آن ها مربوط است، دسترسی و از کارشناسان مربوطه پیگیری نمایند.  
پرداخت قبوض با سامانه ۲۰۰ : شرکت مخابرات استان تهران برای راحتی شهروندان تهرانی سامانه ۲۰۰ را طراحی کرده است. مشترکین با شماره گیری ۲۰۰ و درج شناسه قبص و شناسه پرداخت میتوانند تمام قبوض خود را ( قبض تلفن همراه اول، قبض گاز، قبض تلفن، پرداخت قبض مالیات و قبض جریمه) را پرداخت نمایند. از برنامه‌های آینده این سامانه، فروش شارژهای اعتباری تلفن همراه و کدهای دستوری ( امکان دسترسی از طریق USSD) است.

مشاهده قبض تلفن  با اس ام اس( سامانه پیامکی)

برای دریافت خلاصه صورتحساب دوره، مشترکین میتوانند با ارسال شماره ۸ رقتی تلفن ثابت خود بدون کد به شماره ۳۰۰۰۷۱۳ خلاصه صورتحساب دوره ای خود را مشاهده نمایند. استفاده از این سرویس پیامکی رایگان است.

در این مطلب از وبلاگ  پرداخت قبضینو میخواهیم شما را با این تلفن های مبتنی بر IP آشنا کنیم. در ادمه با ما همراه باشید. برقراری ارتباط از آغاز حیات بشر یکی از مهم ترین نیازهای او بوده است. انسان برای پاسخ به این نیاز از راه های ارتباطی متفاوتی استفاده کرده است. یکی از این راه های ارتباطی تلفن ها هستند. تلفن را بدون شک می توان یکی از مهم ترین اختراعات بشر دانست. اختراعی که زندگی همه را تغییر داده و تا امروز پیشرفت های بسیاری را با خود به همراه داشته است. یکی از این پیشرفت ها، تلفن های مبتنی بر IP می باشند. VOIP نام دیگر این تلفن هاست. اینترنت را می توان مهم ترین بخش این تلفن ها دانست. VOIP ها در واقع تلاشی برای استاندارد سازی تلفن های مبتنی بر IP هستند و تماس های اینترنتی به راهی برای ایجاد ارتباط بین تلفن ها، رایانه و اینترنت تبدیل شده است. با استفاده از تلفن های VOIP میتوانید مبلغ قبض تلفن ثابت قبضینو 

تلفن های مبتنی بر IP یا VOIP

VOIP یا تلفن های مبتنی بر IP

این تلفن ها از تکنولوژی تحت IP مثل اینترنت برای انتقال و برقراری تماس استفاده می کنند. VOIP مخفف Voice Over Internet Protocol به معنای انتقال صدا از طریق شبکه اینترنت می باشد. تلفن های مبتنی بر IP یا Internet Protocol telephony یک اصطلاح کلی برای فناوری هایی است که از اتصالات packet ها یا بسته های اینترنتی برای برقراری تماس یا تبادل فکس و ... استفاده می کنند. قبل از استفاده از این تلفن ها، اطلاعات از طریق تلفن های مبتنی بر مدار سوییچ عمومی شبکه تلفن یا PSTN  منتقل می شدند. با برقراری تماس ها از طریق اینترنت دیگر نیازی به پرداخت اینترنتی قبض تلفن ثابت برای تماس ها نبود. برخلاف PSTN ها یا شبکه های قدیمی تلفن، دولت ها نمی توانند تماس های اینترنتی یا مبتنی بر IP را کنترل کنند.

تلفن های مبتنی بر IP ظاهری شبیه به تلفن های معمولی دارند. شبکه های عمومی تلفن ها نیز می توانند توسط مبدل های آنالوگ به شبکه های مبتنی بر IP تبدیل شوند. بسیاری از امکانات یا نرم افزار های مربوط به این تلفن ها توسط تلفن های آنالوگ پشتیبانی نمی شوند. در VOIP ها می توان به جای شماره تلفن از ID افراد استفاده کرد. این ID ها شبیه به آدرس ایمیل هستند. این نام ها را راحت تر می توان بین چند حساب به اشتراک گذاشت. به طور کلی تلفن های مبتنی بر IP سرویس های کامپیوتری مانند Skype را نیز را پشتیبانی می کنند. 

یکی از مشکلات اصلی این برقراری تماس از طریق این تلفن ها، تاخیر در انتقال صداست. سیستم عامل اصلی با استفاده از اپلیکیشن های کیفیت سرویس یا استفاده از نسل پنجم ارتباطات سعی در بهبود این مشکل دارد.

تلفن های نرم افزاری

علاوه بر تلفن های سخت افزاری که از VOIP ها پشتیبانی می کنند، تلفن های نرم افزاری نیز وجود دارند. سافت فون ها یا تلفن های نرم افزاری امکان برقراری تماس از طریق اینترنت را فراهم می کنند. این تلفن ها تفاوت چندانی با تلفن های معمولی ندارند و ظاهر آن ها شبیه تلفن ها طراحی شده است. 

یکی از معروف ترین سافت فون ها، Zioper است. این نرم افزار از VOIP پشتیبانی می کند و می تواند از آن برای برقراری تماس استفاده کند. Zioper روی ویندوز، اندروید و آیفون قابل پشتیبانی است.

تلفن های نرم افزاری مبتنی بر IP

تلفن های سخت افزاری

  • ظاهر این تلفن های مبتنی بر IP شبیه به تلفن های معمولی یا حتی موبایل هاست. امکانات این تلفن ها شامل:
  • اسپیکر و میکروفون
  • صفحه کلید دکمه ای یا لمسی برای وارد کردن شماره تلفن یا نام ها
  • صفحه نمایش
  • پردازشگر ماکرو عمومی برای پردازش پیام های بخش نرم افزاری این تلفن ها 
  • یک موتور صوتی یا پردازنده سیگنال دیجیتال برای پردازش پیام های ارسال شده یا دریافت شده
  • مبدل های AD ( تبدیل آنالوگ به دیجیتال ) یا DA ( تبدیل دیجیتال به آنالوگ ) برای تبدیل داده های آنالوگ به داده های دیجیتالی و بر عکس
  • اترنت ( Ethernet ) یا شبکه های بی سیم برای ارسال یا دریافت پیام های روی شبکه
  • باتری
  • بعضی از تلفن های VOIP شامل ورودی Rj-11 برای اتصال به PSTN می باشند
  • نمایش ID تماس گیرنده
  • تماس های کنفرانسی ( ارتباط چند تماس به صورت همزمان ) 
  • امکان توقف یک تماس و برقراری تماس جدید 
  • انتقال تماس و نگهداشتن تماس
  • امکان حذف تماس و رد تماس
  • پشتیبانی از چند سرور IP 
  • ارتباطات امن و رمز گذاری شده

تلفن های سخت افزاری مبتنی بر IP

مشکلات تکنولوژی VOIP 

_ این تلفن ها نیازمند دسترسی به اینترنت برای برقرای تماس های خارج از شبکه محلی می باشند.

_ تلفن های VOIP نیاز به برق دارند، اما تلفن های معمولی از مبدل های تلفن استفاده می کنند. البته این مشکل با وصل کردن یک UPS (منبع تغذیه بدون وقفه) قابل حل می باشد.

_ شبکه های IP به ویژه در مناطق مسکونی به دلیل حجم بالای ترافیک کند می شوند. این موضوع می تواند کیفیت صدا را کاهش دهد و یا حتی موجب قطع تماس شود.

_ تلفن های مبتنی بر IP مثل همه شبکه های دیگر در خطر هک شدن قرار دارند به خصوص اگر آدرس IP شبکه عمومی باشد. این موضوع با استفاده از دستگاه های بی سیم با پروتکل 8.2.11 تبدیل به یک مشکل اساسی می شود.

_ این تلفن ها با تاخیر روی شبکه IP روبرو هستند. استفاده از اینترنت های ماهواره ای یا هر ارتباط اینترنتی دیگری که تاخیر بالایی دارد موجب ایجاد اشکال در شبکه می شود و تاخیر ها را افزایش می دهد. 

_ Skype و Google Voice روی ارتقا کیفیت تماس ها تمرکز کرده اند تا تعداد کاربران خود را افزایش دهند. نمی توان دقیقا گفت که کدام یک بهتر عمل کرده اند چرا که موقعیت این دو دائما در حال تغییر است. بین VOIP ها و PSTN ها نیز برتری دائما در حال جابجایی است. در دنیای رقابت کوچک ترین خطایی می تواند جایگاه کسب شده را به خطر بیندازد.

_ پیشرفت های تکنولوژی این امکان را فراهم کرده است تا کاربران از طریق اینترنت با یکدیگر تماس برقرار کنند و دیگر نیازی به پرداخت هزینه مخابرات نباشد. البته تماس های اینترنتی هنوز آنچنان رایج نشده اند. مشکل اساسی آن ها، تاخیر در انتقال صداست که تلفن های قدیمی این مشکل را ندارند.

_ بعضی از تماس های اینترنتی به جای شماره تلفن از طرق نام افراد برقرار می شوند. این نام می تواند یک ID شبیه به آدرس ایمیل باشد. اغلب تلفن های استاندارد فقط قابلیت شماره گیری دارند. البته این مشکل با استفاده از SIP Broker یا e164.arpa قابل حل می باشد. با این راهکار نامگذاری ها به اعداد تبدیل می شوند.

مشکلات تکنولوژی VOIP

چرا از VOIP ها استفاده نمی شود؟

این موضوع ناشی از اتحاد اینترنت و شبکه VIOP است. جابجایی داده های صوتي باید به سرعت و بدون تاخیر انجام شوند و اين موضوع با ساختار اينترنت هماهنگی ندارد. اینترنت نیاز به مسيريابي بسته هاي اطلاعاتي دارد.  این مسئله مي تواند باعث بروز مسائل خاصي مثل تاخیر در انتقال یا دریافت صدا شود . بنابراين باید با استفاده از تغييرات لازم و به كارگيري فن آوري هاي جدید، زمينه استفاده بیشتر و بهتر از فن آوري VoIP را فراهم کرد.

تامین امنیت VOIP ها

به روز رسانی نرم افزارها: اگر شرکت نرم افزاری که از آن استفاده می کنید آپدیت جدیدی برای تلفن شما ارائه داده است حتما آن را به روز رسانی کنید. با به روز رسانی نرم افزارهاي موجود ، پيشگيري های لازم در رابطه با برخي حملات به شبکه با تمرکز روی نقاط آسيب پذير انجام خواهد شد.

استفاده و به روز رسانی نرم افزارهاي آنتي ويروس: برنامه هاي آنتی ويروس قادر به تشخيص ویروس ها و محفاظت از كامپيوتر شما در برابر آن ها می باشند. با توجه به اين که هکر ها به صورت مستمر اقدام به نوشتن ويروس هاي جديد مي کنند، بنابراین همیشه آنتی ویروس های خود را به روز کنید.

استفاده از تنظیمات امنيتي: برخي از ارائه دهندگان VoIP ، امکان رمزنگاري اطلاعات را نيز در اختيار مشتريان خود قرار مي دهند . اگر نگران به خطر افتادن حريم شخصی خود هستید، تلفن ثابت قبضینو  مي توانید از اين امکان و ساير تنظیمات موجود برای بالا بردن سطح امنیت شبکه استفاده کنید.

نصب و يا فعال کردن يک فايروال: فايروال ها ( Fire Wall ) با بررسي بسته هاي اطلاعاتي سطح امنیتی مناسبی را تامین می کنند و بعضی کدهای مخرب که ممکن است وارد سیستم شما شوند را فیلتر می کنند. برخي از سيستم عامل ها به همراه يك فايروال ارائه مي گردند. حتما از فعال بودن آن ها مطمئن شوید.

بررسي تنظيمات امنيتي: کامپيوتر، تجهيزات و نرم افزارهاي ارائه شده برای استفاده از VoIP ،‌ امكانات متفاوتي را در اختيار شما قرار مي دهند . فعال کردن بعضی گزينه ها می تواند آسيب پذيري شما را در مقابل حملات افزايش دهد . بنابراين حتما گزينه هاي غيرضروري را غيرفعال کنید. پيشنهاد مي کنیم تنظيمات امنيتي را به دقت بررسي کنید و صرفا گزينه هایي را انتخاب کنید كه علاوه بر تامين اهداف و رفع نیاز های شما، امنیت شما را نیز به خطر نیندازند.

استفاده از اپلکیشن های پرداخت قبض

اپلیکیشن های  پرداخت موبایلی  که در نسخه های مختلف IOS و اندوریدی و ویندوزی ارایه می شوند، امکان پرداخت آسان  را فراهم کرده اند.  
برای پرداخت آنلاین قبض میتوانید از این اپلیکیش های استفاده کنید. از جمله نرم افزاز های پرداخت معروف می توان به اپلیکیشن آپ، سکه و نرم افزار پرداخت قبضینو اشاره کرد. در دسترس بودن و پرداخت آسان قبض، انتقال وجه و پیگیری قبوض پرداخت شده و کارت به کارت از مزایای این نرم افزار ها است.  تلفن ثابت دستگاهی است که همه ما در خانه یا محل کارمان از آن استفاده می کنیم. ما نحوه کار با آن ها را می دانیم و سعی می کنیم بهترین نوع آن ها را خریداری کنیم تا بدون مشکل و سال های طولانی از آن ها استفاد کنیم. اما تعداد کمی از ما تاریخ آن ها را می دانیم یا درباره انواع سیستم های تلفنی مورد استفاده در محل کارمان اطلاعات داریم. در این پست از وبلاگ پرداخت قبضینو میخواهیم شما را با تاریخ تلفن، زمان ورود آن به ایران، انواع سیستم های تلفنی سازمانی ، دام های تلفنی و پرداخت قبض تلفن ثابت قبضینو و یکی از مطرح ترین شرکت های تولید تلفن مطلبی به شما ارائه کنیم. با ما همراه باشید.

 تاریخچه تلفن ثابت

قبل از تلفن ثابت از تلگراف به عنوان وسیله ارتباطی استفاده می شد. در تاریخ 1774 تلگراف توسط مخترع ایتالیای اختراخ شد. تلگراف اوایل برای هر حرف الفبا یک سیم داشت. آما به پیشرفت علم ارتباط تلگراف تک سیمی نیز ساخته شد . با پیشرفت های ایجاد شده مورس اولین دستگاه بین قاره ای را درست کرد.(بین انگلیس و آمریکای شمالی -سال 1866).پیدایش تلفن ثابت انقلابی را در حوزه ارتباط ها ایجاد کرد. 

1876: الکساندر گراهام بل تلفن را اختراع کرد و این اختراع به نام او ثبت شد. اما در حقیقت فرد دیگری به نام الیشا گری نیز دستگاهی مانند تلفن را اختراع کرده بود اما گراهام موفق شد اختراع خود را چند ساعت زودتر از او به ثبت برساند و نامش به عنوان مخترع یکی از مهم ترین دستگاه های تاریخ بشر ماندگار شد. پیش از تلفن الکساندر  تلفن سيمياوی ادیسون، تلفن بلوري نيکولسون  و تلفن نيمه هادي باکند اشاتور  و تلفن حرارتي رالک  و جونون اختراع شده بود، ولي هيچ کدام به اندازه دستاورد الکساندر گراهامبل صنعت ارتباط را متحول نساخت. درسال 1880 ازترکيب فرستنده کربني و گوشي الکساندر گراهام بل، تلفن های جدید امروزی درست شد.

تلفن ثابت قدیمی الکساندر گراهام بل

1877: اولین سیم کشی طولانی تلفن انجام شد. این سیم کشی فقط 3 مایل را شامل می شد. آمریکا اولین کشور ارائه دهنده خدمت تلفن ثابت بود.

1878: تغییری بزرگ ایجاد شد. از این سال تماس ها مستقیما بین مشترکین صورت می گرفت و دیگر مرکز تلفن واسطه تماس ها نبود.

1888: اولین سیستم خودکار شماره گیری توسط کارگزار شهر کانزاس، توسعه یافت. او بر این باور بود که اپراتور ها با شماره گیری های اشتباه مشتری های بالقوه را از بین می برند. این سیستم راهی برای خلاص شدن از اپراتور ها بود.

1904: تلفن فرانسوی توسط کمپانی Bell توسعه یافت. این تلفن گیرنده و فرستنده را در یک گوشی با هم داشت. 

1921: با استفاده از مدارهای فانتومی، امکان تغییر لحظه ای مدارها فراهم شد. این فناوری امکان را فراهم کرد تا 3 گفتگوی تلفنی همزمان صورت گیرد.

1927: اولین سرویس تماس از راه دور از نیویورک تا لندن فراهم شد. این سیگنال ها توسط امواج رادیویی ارسال می شدند.

1946: اولین تلفن های همراه مورد استفاده قرار گرفتند. از این پس دستگاه های متحرک به وسیله امواج رادیویی می توانستند با یکدیگر تماس برقرار کنند.

1962: اولین ماهواره بین المللی ارتباطی جهان، به نام Telstar راه اندازی شد.

1980: گسترش کابل های فیبر نوری در این دهه باعث شد تا حجم بیشتری از تماس ها در مقایسه با ماهواره ها یا ریزموج ها جابجا شوند.

1990 تا کنون: پیشرفت های بزرگ در فناوری میکروالکترونیک ها موجب شد تا تلفن های همراه به شکل غیر قابل تصوری توسعه یابند. تلفن های همراه فرستنده های مرکزی مخصوص به خود را دارند که این امکان را فراهم می کند تا تماس ها به صورت یکپارچه مخابره شوند.

تلفن قدیمی و اولین تلفن در ایران

ورود تلفن به ایران

11 تا 12 سال پس از اختراع تلفن، این دستگاه وارد ایران شد. ناصر الدین شاه قاجار در خاطرات خود به تلفنی اشاره می کند که سوغات سفیر ایران در عثمانی بود و از آن برای تماس از شمس العماره تا باغ سپه سالار استفاده می شد و ظاهرا نخستین تلفن ایران بود. بنابراین تلفن در عصر ناصری به راه افتاد و در دوران مظفرالدین شاه گسترش یافت. 

در سال 1319 نخستین امتیاز تلفن در تبریز به مدت 50 سال به شرکتی واگذار شد تا به راه اندازی تلفن به شعاع 24 کیلومتر اقدام کند.

انواع سیستم های تلفن در سازمان ها

سیستم های تلفنی سازمانی و تاریخچه انواع تلفن

در کل 3 نوع سیستم تلفن داریم:  KSU , PBX , VOIP  . حالا با هم نگاهی به تفاوت و مزیت های این سیستم ها بیندازیم. 

1 ) KSU : اولین سیستم تلفن سازمانی، واحد سیستم کلیدی یا Key System Unit است که به اختصار KSU نامیده می شود. این سیستم فقط برای کسب و کار های کوچک با کمتر از 40 اپراتور تلفن مناسب است چرا که خطوط تلفن محدودی را می توان در این سیستم جا داد. کار کردن با این سیستم به سادگی استفاده از تلفن های خانگی است. این سیستم همه ی ویژگی های مورد نیاز یک کسب وکار  را دارد، اما قابلیت جابه جایی و انتقال را ندارد .از یک دستگاه تغییر یا سوییچ مرکزی استفاده میکند که به صورت دستی باید خطوط تلفن تغییر داده شوند.

نوع دیگر این سیستم KSU-Less نامیده می شود. این سیستم علاوه بر همه ی ویژگی های اصلی KSU، قابلیت جایجایی و انعطاف نیز دارد. از یک سیستم مرکزی استفاده نمیکند در واقع بی سیم یا Wire Less محسوب می شود. 

KSU-Less یک سری محدودیت های جدی دارد. فقط 10 تلفن می توانند در این سیستم وجود داشته باشند. تجهیزات این سیستم در بازار موجود نیست و باید از مرکز ارئه دهنده خدمات تلفنی خریداری کنید. سیستم KSU-Less برای یک کسب و کار خیلی کوچک مناسب است که قصد گسترش نداشته باشند و برای کسب و کار های در حال توسعه اصلا گزینه مناسبی نیست.

2 ) PBX : مدل دیگر سیستم های تلفنی، PBX یا Private Branch exchange است. این سیستم از KSU و KSU-Less پیشرفته تر است. از یک دستگاه سوییچ یا تغییر قابل برنامه ریزی استفاده می کند. این دستگاه می تواند به صورت خودکار تماس ها را جابجا کند. PBX برای شرکت هایی با بیشتر از 40 اپراتور تلفن نیز مناسب است.

مزیت دیگر PBX استفاده از منبع تغذیه بدون وقفه است. در واقع با استفاده از انرژی ذخیره شده در باتری، برق مورد نیاز تجهیزات مصرف کننده را فراهم می کند. بنابراین قطعی برق دیگر مشکلی برای کار ایجاد نمی کند.

مدل توسعه یافته این سیستم hosted PBX نامیده می شود. تفاوت این سیستم با نوع معمولی آن در این است که دیگر دستگاه سوییچ در شرکت نصب نمی شود و از طرف مرکز تلفن پشتیبانی می شود. برترین مزیت این سیستم در این است که دیگر نیازی به هزینه نصب و نگهداری آن در شرکت نیست.

3 ) VIOP : آخرین و برترین نوآوری در سیستم های تلفنی سازمانی VOIP یا Voice Over Internet Protocol است. با استفاده از این سیستم اپراتور تلفن و مشتری حتی اگز در دو کشور متفاوت باشند، به سادگی می توانند با یکدیگر ارتباط برقرار کنند. برای کار با این سیستم حتما نیاز به کامپیوتر و اینترنت دارید. با وجود اینکه این سیستم بسیار گران قیمت است اما تعداد بسیار زیادی از کارمندان می توانند از آن استفاده کنند. مزیت اصلی آن در این است که همه دسترسی ها با کامپیوتر صورت می گیرد. 

این سیستم نیز می تواند توسط مرکز ارائه دهنده خدمات تلفنی پشتیبانی شود، بنابراین هزینه ها کاهش می یابند.

شرکت پاناسونیک

 تاریخچه تلفن و تلفن های پاناسونیک

بسیاری از ما نام پاناسونیک را بارها شنیده ایم و به خوبی می دانیم محصولات این شرکت در شمار بهترین های بازار قرار می گیرند. حالا با هم نگاهی کوتاه به این شرکت و مزایای تلفن آن می اندازیم.

پاناسونیک در سال 1918 توسط ماتسوشیا تاسیس شد و طی سال های متمادی فعالیت در صنایع الکترونیک و مخابرات، امروزه در ردیف بزرگ ترین شرکت های این صنعت قرار گرفته است. نمایشگر های پلاسما، دوربین های دیجیتال، دوربین های مدار بسته، انواع لوازم خانگی الکترونیکی، کنسول های بازی، انواع باتری، DVD Player ، تجهیزات صوتی، تجهیزات بهذاشتی و درمانی، لوازم اداری، کامپیوتر های شخصی و لب تاپ و .. همگی از محصولات شرکت پاناسونیک هستند.

چرا تلفن های پاناسونیک تا این حد محبوب هستنند؟

پاناسونیک اولین فروشنده تلفن های بی سیم در جهان است و در کشور ما نیز محبوبیت زیادی دارد. مطمئنا این اعتماد و محبوبیت بی دلیل نیست.

  • LCD بزرگ
  • راه اندازی اولیه ساده
  • سالم مادن گوشی با افتادن از ارتفاع 1/5 متر
  • شماره گیر ضد آب
  • کارکرد مناسب از دمای 5 درجه سانتی گراد تا 45 درجه
  • تمیز شدن اتوماتیک محل شارژ
  • عدم استفاده از سرب و دیگر مواد شیمیایی مضر در ساخت گوشی
  • طراحی ارگونومیک برای نگه داشتن گوشی با دست یا با استفاده از چانه

مسابقات تلویزیونی، دام مشترکان تلفن ثابت

تلفن ثابت گاهی تبدیل به زمینه ای برای کلاهبرداری سود جویان می شود و شما متوجه این موضوع نمی شوید. دقایق طولانی پشت خط یک برنامه تلویزیونی معطل می مانید تا در مسابقه‌ای شرکت کنید و برنده یک جایزه چند‌میلیون تومانی شوید. زنگ انتظار خسته‌کننده و تمام نشدنی، پیام‌های ضبط شده‌ای که با طولانی شدن تماس‌تان بارها تکرار می‌شود. درنهایت می‌شنوید که به دلیل حجم بالای تماس‌ها، موفق به برقراری ارتباط نشده‌اید. یک تشکر خشک و خالی و تشویق به این‌که دوباره تماس بگیرید. دوباره و چندباره تماس می‌گیرید وهربار با حیله جدیدی به تماس دوباره ترغیب می شوید. مثلا این‌که مسابقه چند مرحله‌ای است، هرچه بیشتر تماس بگیرید امتیازتان بیشتر می‌شود و شانس برنده شدن‌تان بالاتر می‌رود.

 دقایق زیادی معطل شده‌اید تا بتوانید در یک مرحله از مسابقه شرکت کنید. این زمان طولانی توسط مخابرات محاسبه شده است. حالا نه تنها برنده جازه نشده اید بلکه باید مبلغ باور نکردنی را نیز برای قبض تلفنتان بپردازید.

این موضوع ظاهرا کلاهبرداری به نظر نمی رسد. اشغال بودن خطوط و انتظار زیاد به دلیل حجم بالای تماس ها با یک برنامه تلویزیونی کاملا طبیعی به نظر می‌رسد و از سوی دیگر محبوبیت این برنامه یا مجری آن موجب شده است تا شما اعتماد کنید و اما باید بدانید که شما درگیر یک سواستفاده و دام شده اید و در پرداخت قبض تلفن ثابت خود متوجه خواهید شد که هزینه زیادی را  برای این مکالمه پرداخت کرده اید.
مسابقات صداوسیما یکی از بزرگترین دام‌های تلفنی است. شاید کمتر شرکت کننده‌ای بداند که رسیدن به آن جوایز به این سادگی‌ها هم نیست که مجری‌های تلویزیونی دائما به شما تلقین می‌کنند. پاسخ به چند پرسش آسان با جواب‌های بدیهی و درنهایت قرعه‌کشی تمام آن چیزی است که شما در تلویزیون می بینید اما مسلما هیچ تهیه‌کننده‌ای حاضر نمی‌شود که به شما بگوید از هر تماس‌تان چقدر به جیب‌ می زند.

واقعیت این است که میزان معلومات و ارتباط مخاطب با آن برنامه تلویزیونی کمترین اهمیتی ندارد. شما تنها یک ابزار هستید تا به واسطه تماس تلفنی، جیب تهیه کننده را پر کنید. هر تماس و وقت‌کشی بیشتر از شما به معنای درآمد بیشتر برای عوامل برنامه است و درنهایت معلوم نیست که برندگان اعلام شده تا چه اندازه واقعی باشند.Types VoIP phones can be simple software-based softphones or purpose-built hardware devices that appear much like an ordinary telephone or a cordless phone. Traditional PSTN phones are used as VoIP phones with analog telephone adapters (ATA). A VoIP phone or application may have many features an analog phone doesn't support, such as e-mail-like IDs for contacts that may be easier to remember than names or phone numbers, or easy sharing of contact lists among multiple accounts. Generally the features of VoIP phones follow those of Skype and other PC-based phone services, which have richer feature sets but (because they rely on mainstream operating systems' IP support) latency-related audio problems. A competing view is that as mainstream operating systems become better at voice applications with appropriate Quality of Service (QoS) guarantees and 5G handoff (IEEE 802.21 etc.) becomes available from outdoor wireless carriers, netbooks and smartphones will simply become the dominant interfaces. iPhone, Android and the QNX OS used in 2012-and-later BlackBerry phones are generally capable of VoIP performance even on small battery-charged devices. They also typically support the USB but not Ethernet or Power over Ethernet interfaces, at least as of late 2011. According to this view, the smartphone becomes the dominant VoIP phone because it works both indoors and outdoors and shifts base stations/protocols easily to trade off access costs and call clarity and other factors personal to the user, and the PoE/USB VoIP phone is thus the transitional device. Components and software A VoIP telephone consist of the hardware and software components. The software requires standard networking components such as a TCP/IP network stack, client implementation for DHCP, and the Domain Name System (DNS). In addition, a VoIP signalling protocol stack, such as for the Session Initiation Protocol (SIP), H.323, Skinny Call Control Protocol (Cisco), and Skype, is needed. For media streams, the Real-time Transport Protocol (RTP) is used in most VoIP systems. For voice and media encoding, a variety of coders are available, such as for audio: G.711, GSM, iLBC, Speex, G.729, G.722, G.722.2 (AMR-WB), other audio codecs, and for video H.263, H.263+, H.264. User interface software controls the operation of the hardware components, and may respond to user actions with messages to a display screen. STUN client To enable the VoIP communications, the SIP/RTP packets should be utilised and STUN client would be the key component for VoIP communications with management of the SIP/RTP packets. A Session Traversal Utilities for NAT (STUN) client is used on some SIP-based VoIP phones as firewalls on network interface sometimes block SIP/RTP packets. Some special mechanism is required in this case to enable routing of SIP packets from one network to other. STUN is used in some of the sip phones to enable the SIP/RTP packets to cross boundaries of two different IP networks. A packet becomes unroutable between two sip elements if one of the networks uses private IP address range and other is in public IP address range. Stun is a mechanism to enable this border traversal. There are alternate mechanisms for traversal of NAT, STUN is just one of them. STUN or any other NAT traversal mechanism is not required when the two SIP phones connecting are routable from each other and no firewall exists in between. DHCP client DHCP client software simplifies connection of a device to an IP network. The software automatically configures the network and VoIP service parameters. Hardware Yealink T27G VoIP Telephone Avaya IP phone The overall hardware may look like a telephone or mobile phone. A VoIP phone has the following hardware components Speakerphone and a microphone Keypad or touchpad to enter phone number and text (not used for ATAs) Display hardware to feedback user input and show caller-id/messages (not used for ATAs) General-purpose macro processor (GPP) to process application messages A voice engine or a digital signal processor (DSP) to process RTP messages. Some IC manufacturers provides GPP and DSP in single chip AD and DA converters: To convert voice to digital data and vice versa Ethernet or wireless network hardware to send and receive messages on data network Power source - a battery or DC/AC source; some VoIP phones receive electricity from Power over Ethernet Some VoIP phones include an RJ-11 port to connect the phone to the PSTN Other devices There are several Wi-Fi enabled mobile phones and PDAs that have pre-installed SIP client software, or are capable of running IP telephony clients, including most smartphones. Analog telephone adapters provide an interface for traditional analog telephones to a voice-over-IP network. They connect to the Internet or local area network using an Ethernet port and have jacks that provide a standard RJ11interface for an analog local loop. Another type of gateway device acts as a simple GSM base station and regular mobile phones can connect to this and make VoIP calls. While a license is required to run one of these in most countries these can be useful on ships or remote areas where a low-powered gateway transmitting on unused frequencies is likely to go unnoticed. Some VoIP phones also support PSTN phone lines directly. Common functionality and features Caller ID display Call transfer and call hold Dialing using name/ID (differs from speed dial in that no number is stored on the client) Locally stored and network-based directories Conference calling and multiparty calls Call park Call blocking feature. Support for multiple VoIP accounts – the phone may register with more than one VoIP server/provider. Accounts are usually set and memorized on the phone itself. A more sophisticated feature is dynamic download of account settings, also known as "extension mobility". This feature allows settings stored on a server to be downloaded to the phone, based on user login. The user logs into the phone and that phone becomes the user's extension. This feature requires both a client (phone) and a server, usually in the context of unif[3]ied communications systems. Secure encrypted communications Technology problems Requires Internet access to make calls outside the local area network (LAN) unless a compatible localprivate branch exchange (PBX) is available to handle calls to and from outside lines. VoIP phones and the routers depend on mains electricity for power, unlike PSTN phones, which are supplied with power from the telephone exchange. However, this can be mitigated by installing a UPS. The Power over Ethernet interface simplifies this immensely since power can be "injected" at any connector (especially in passive mode where all devices are drawing the same voltage) or at the router. This is a major reason the dominant call center and PBX VoIP systems rely on PoE exclusively, but UPS and PoE are only helpful if the upstream Internet provider also has reliable backup power. IP networks, particularly residential Internet connections are easily congested. This can cause poorer voice quality or the call to be dropped completely. VoIP phones, like other network devices can be subjected to denial-of-service attacks as well as other attacks especially if the device is given a public IP address.[3] This is especially significant as a problem with wireless devices using 802.11 protocols. Due to the latency induced by protocol overhead and other factors they do not work as well on satellite Internet, analog cell ("edge" networks) and other high-latency Internet connections. Extremely latency sensitive applications (music, remote device control) as of 2012 simply cannot exploit VoIP protocols. Proprietary vendors such as Skype and Google Voice focus on improving call quality between their own users to grow their user base[citation needed], which to some degree competes and conflicts with the goal of better connections from Skype to Google Voice, or from either to the existing PSTN and cellular networks. The best codecs tend to be proprietary and not licensed to competitors, retarding the growth of the industry and causing incompatibility. Various schemes exist to allow one Internet telephony user to talk to another entirely via Internet and without incurring the cost of a PSTN call. Some are based on SIP addresses, some on proprietary protocol such as webcam or Internet chat applications. While it's not uncommon for two clients of the same voice over IP provider to talk to each other online for free, the various Internet telephony applications often do not talk directly to each other - requiring calls be gated to PSTN and back at full toll rates. Some Internet-to-Internet calling schemes use non-numeric names for users, gateway or provider names. Any character which is valid in an e-mail address could be used in a SIP address, for instance, but a VoIP phone with a standard telephone keypad can only dial numbers. Various workarounds (such as e164.arpa or SIP Broker-like directories) exist to associate names to numbers.

نحوه تقسیم درآمد حاصل از تماس با خطوط هوشمند بر اساس یک قرارداد بین مخابرات و صاحب خط است اما معمولا 80 درصد درآمد به دست آمده از این خطوط به جیب صاحب خط می‌رود و مخابرات تنها سهم 20 درصدی دارد.

در صورت نیاز به قبض کاغذی به دفاتر پیشخوان دولت مراجعه فرمایید و برای دریافت اطلاعات بیشتر، در ساعات اداری با شماره 36999 تماس  بگیر

ghabzino.com/phone

ارسال نظر برای این مطلب

کد امنیتی رفرش
اطلاعات کاربری
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    آمار سایت
  • کل مطالب : 8
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • آی پی امروز : 14
  • آی پی دیروز : 2
  • بازدید امروز : 16
  • باردید دیروز : 29
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 46
  • بازدید ماه : 116
  • بازدید سال : 535
  • بازدید کلی : 6,950